Grafisch ontwerp

Fysio Braakhuizen


Begin 2013 ben ik benaderd door het team van Fysio Braakhuizen om voor hen een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. De briefing was duidelijk, samenwerken is het sterkste punt van de praktijk. De fysiotherapeuten beschikken allemaal over verschillende specialismen. Deze specialismen worden gebruikt om de patiënt zo optimaal mogelijk te helpen.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.fysiobraakhuizen.nl

Philips Multi Channel Retail


Bij Webwonders zijn we benaderd door Philips om mee te werken aan een nieuw ecommerce platform. Het Multi Channel Retail project (ook wel MCR genaamd) is een ecommerce oplossing waar on- en offline dichter bij elkaar komen. Een aantal scenario's zijn uitgewerkt voor "Light gallery" een winkelketen in België

Als een klant online gaat shoppen kon er volledig online besteld worden, de klant kon vervolgens de bestelling laten thuisbezorgen of komen ophalen in een dichtstbijzijnde vestiging.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Webwinkel

WEBSITE : http://www.philips.nl

Boix Europe


Voor Boix Europe hebben we bij Webwonders een complete redesign van de bestaande website gerealiseerd. Ik kreeg het ontwerp van Webwonders aangeleverd en heb vervolgens de bouw van het front-end op me genomen. Met HTML en CSS heb ik de site van ontwerp omgezet tot een werkende website. De programmeurs van Webwonders hebben de site technisch verder helemaal afgemaakt. Zo zit er een eigen CMS achter waarmee de klant zelf in staat is de inhoud van de site zelf te wijzigen.

Verder hebben we nog wat drukwerk gemaakt waaronder de nieuwe zakenkaartjes.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign

WEBSITE : http://www.boixeurope.com

Philips enquete


Soms hebben de "simpelste" projecten de leukste uitkomst.

Bij Webwonders heb ik een aantal projecten mogen doen voor Philips. Eén van die projecten was een simpele landingspagina waar de gast gevraagd wordt om zich in te schrijven. Deze pagina werd gebruikt om Philips gebruikers te registreren om zo betere service te kunnen verlenen.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign

WEBSITE : http://www.philips.nl

De Pastorie Eindhoven


Gelegen op een fantastische plek in Eindhoven staat een Pastorie waar werkruimte is vrijgekomen. Om dit pand te promoten voor eventuele geïnteresseerden heeft Webwonders deze site gemaakt.

Ik heb deze site "responsive" ontworpen. Dat wil zeggen dat hij is geoptimaliseerd voor gebruik op je computer, tablet en telefoon.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.depastorie-eindhoven.nl/

Philips Brand steward


Een groot bedrijf als Philips heeft overal ter wereld mensen die aan het merk werken. Het is dan erg lastig om te zorgen dat alle medewerkers dezelfde richtlijnen handhaven. Hiervoor zijn de Philips Brand Stewards in het leven geroepen. Deze Stewards zijn Philips medewerkers die op de hoogte zijn van alle regels van de Brand guidelines.

Bij Webwonders verzorgden we het design van een een handige en overzichtelijke intranet tool waarmee deze Brand Stewards makkelijk kunnen worden gevonden.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : www.philips.com

BigHand - Philips


Bij Webwonders zijn we benaderd door BigHand, een bedrijf gespecialiseerd in spraakherkenning en dicteeroplossingen, om een actie uit te werken. Het ging hier om een speciale aanbieding, die via drukwerk werd verspreid.

Simpel maar doeltreffend...

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Illustratie

WEBSITE : www.bighand.com

Master Li


Deze snelle puzzelgame wilde ik al een tijdje maken. Toen ik aanklopte bij Webwonders stonden ze hiervoor open en gaven ze mij het platform om deze game uit te werken.

Ik heb deze game zelf kunnen bouwen van de grafische elementen tot aan de gameplay in Actionscript 3. Uiteindelijk is de game gepubliceerd voor iOS en Android.

Master Li is al eerder de hoofdpersoon geweest voor online spellen voor Vuurwerkplanet.nl. Maar deze keer is hij er op het mobiele platform.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, App design, Animatie, Illustratie

WEBSITE : http://www.vuurwerkplanet.nl

Wicked Wigs


Voor een pruikenwinkel in Eindhoven ontwikkelde ik samen met de eigenaresse (Jaimie van Berlo) een nieuwe naam, huisstijl en webshop. Het bedrijf (voorheen Hairs4u2) ging een winkel openen op de Geldropseweg in Eindhoven. De naam Hairs4u2 zat Jaimie al enige tijd dwars en het openen van een winkel wilde ze aanpakken als een nieuwe start.

Samen met Jaimie heb ik gezocht naar de juiste, pakkende naam. We hebben gekeken naar de stijl die het geheel moest uitstralen. Jaimie wilde een eigenzinnige, speelse stijl met een knipoog naar de fifties.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.wickedwigsshop.com

BigHand Times


Om klanten van BigHand te informeren over de verschillende gebieden waarin ze werkzaam zijn, ontwikkelde Webwonders voor BigHand een krant. De BigHand Times..

De krant werd gepersonaliseerd door de naam van de ontvanger in de eerste krantenkop te verwerken. Verder waren in de krant verhalen en artikelen opgenomen die gingen over verschillende klanten en werkgebieden van BigHand. Ik was verantwoordelijk voor de opmaak van de krant.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp