Illustratie

Fysio Braakhuizen


Begin 2013 ben ik benaderd door het team van Fysio Braakhuizen om voor hen een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. De briefing was duidelijk, samenwerken is het sterkste punt van de praktijk. De fysiotherapeuten beschikken allemaal over verschillende specialismen. Deze specialismen worden gebruikt om de pati├źnt zo optimaal mogelijk te helpen.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.fysiobraakhuizen.nl

De Pastorie Eindhoven


Gelegen op een fantastische plek in Eindhoven staat een Pastorie waar werkruimte is vrijgekomen. Om dit pand te promoten voor eventuele geïnteresseerden heeft Webwonders deze site gemaakt.

Ik heb deze site "responsive" ontworpen. Dat wil zeggen dat hij is geoptimaliseerd voor gebruik op je computer, tablet en telefoon.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.depastorie-eindhoven.nl/

Philips Brand steward


Een groot bedrijf als Philips heeft overal ter wereld mensen die aan het merk werken. Het is dan erg lastig om te zorgen dat alle medewerkers dezelfde richtlijnen handhaven. Hiervoor zijn de Philips Brand Stewards in het leven geroepen. Deze Stewards zijn Philips medewerkers die op de hoogte zijn van alle regels van de Brand guidelines.

Bij Webwonders verzorgden we het design van een een handige en overzichtelijke intranet tool waarmee deze Brand Stewards makkelijk kunnen worden gevonden.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : www.philips.com

BigHand - Philips


Bij Webwonders zijn we benaderd door BigHand, een bedrijf gespecialiseerd in spraakherkenning en dicteeroplossingen, om een actie uit te werken. Het ging hier om een speciale aanbieding, die via drukwerk werd verspreid.

Simpel maar doeltreffend...

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Illustratie

WEBSITE : www.bighand.com

Master Li


Deze snelle puzzelgame wilde ik al een tijdje maken. Toen ik aanklopte bij Webwonders stonden ze hiervoor open en gaven ze mij het platform om deze game uit te werken.

Ik heb deze game zelf kunnen bouwen van de grafische elementen tot aan de gameplay in Actionscript 3. Uiteindelijk is de game gepubliceerd voor iOS en Android.

Master Li is al eerder de hoofdpersoon geweest voor online spellen voor Vuurwerkplanet.nl. Maar deze keer is hij er op het mobiele platform.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, App design, Animatie, Illustratie

WEBSITE : http://www.vuurwerkplanet.nl

Wicked Wigs


Voor een pruikenwinkel in Eindhoven ontwikkelde ik samen met de eigenaresse (Jaimie van Berlo) een nieuwe naam, huisstijl en webshop. Het bedrijf (voorheen Hairs4u2) ging een winkel openen op de Geldropseweg in Eindhoven. De naam Hairs4u2 zat Jaimie al enige tijd dwars en het openen van een winkel wilde ze aanpakken als een nieuwe start.

Samen met Jaimie heb ik gezocht naar de juiste, pakkende naam. We hebben gekeken naar de stijl die het geheel moest uitstralen. Jaimie wilde een eigenzinnige, speelse stijl met een knipoog naar de fifties.

Project Details

TAGS : Grafisch ontwerp, Webdesign, Illustratie

WEBSITE : http://www.wickedwigsshop.com

Dupont Cromax


Gemaakt bij een vorige werkgever Centigrade. Voor de DuPont Cromax Paintrunner campagne heb ik een screensaver ontwikkeld. Het beeld van de Paintrunner was een stilstaand beeld, maar we wilde graag een animatie maken.

Door een combinatie van Photoshop en Flash heb ik het beeld kunnen animeren.

Project Details

TAGS : Animatie, Illustratie

WEBSITE : www.centigrade.com